Kapelstraat 5 - 1980 Zemst
Tel.: 015 70 01 45
Contacteer ons!
Uw paard, onze zorg!

Op verantwoorde wijze paarden fokken bij ’t Laerenhof in Zemst

Bij ’t Laerenhof weten wij als geen ander dat paarden fokken een echte passie is waar men dagelijks moet mee bezig zijn en daarom richtten wij onze fokkerij en pension te Zemst op. Met liefde voor mens en dier zorgen wij dagelijks voor het africhten en verzorgen van onze eigen paarden en die van onze klanten.

Over ons

Na het oprichten van onze paardenfokkerij in 1996 werd er in 2014 besloten om ook het landbouwbedrijf over te nemen. Inmiddels zijn we vele jaren verder en bloeide ’t Laerenhof uit tot een volwaardig paardenpension waar we ons eveneens bezig houden met paarden fokken voor de regio Zemst, diverse landbouwactiviteiten en verkoop van schapen, stro en hooi.

Paardenpension

In ons pension kan men voor bepaalde of onbepaalde duur terecht met elk paard. Hierbij zorgen wij voor de voeding, africhting en uiteraard voor de dagelijkse verzorging van het dier.

Landbouwactiviteit

Wij verkopen en kweken vleesschapen en zorgen voor eventueel vervoer naar het slachthuis van uw keuze. Ook landbouwgewassen zoals bieten en wortels worden door ons geteeld.

Verkoop

U kunt bij ons terecht voor aankoop van schapen, paarden, stro en hooi. De gewassen worden geteeld op eigen bodem en daarna verkocht aan particulieren en bedrijven.

Foto’s

Bekijk de foto’s van ons bedrijf en maak gerust een afspraak!

Contact

Benieuwd naar onze diensten en mogelijkheden? Bel of mail dan meteen!

Clikc+